Matt. 28: 18-20

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

Lapin Kansanlähetys toimii aktiivisesti sisä- sekä ulkolähetystyötä tekevien lähetystyöntekijöidensä tukemiseksi sekä sopimalla lähettisopimuksia Lapin seurakuntien kanssa. Lähettisopimuksen määrä Lapin seurakuntien kanssa on kasvanut vuosien saatossa tasaisesti, ja tällä hetkellä seurakunnat tukevat Lapin Kansanlähetyksen kautta yhteensä jo yhdeksää lähettiä / lähettiperhettä sekä Mordvan kentällä ja Inkerin kirkon Kelton koulutuskeskuksessa tehtävää työtä.

Kansanlähetyksen tekemä lähetystyö ja mahdollisuus osallistua siihen on tuottanut hedelmää niin, että suurin osa Lapin seurakunnista tukee kauttamme tehtävää lähetystyötä: Enontekiö, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Muonio, Posio, Rovaniemi, Salla, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio sekä Utsjoki. Rukoilkaamme yhdessä lähettiemme ja lähettäjiemme puolesta!

Share This